Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


Frosch Mosogatógép tabletta Zöldcitrom 26db

Raktárkészlet: 6 db
Frosch Mosogatógép tabletta Zöldcitrom 26db
3 190 Ft
Heveny szem-, bőrirritáció
Hatékony zsíroldó, kiválóan megtisztítja az edényeket és a poharakat. Csillogó, foltmentes eredményt biztosít. Kellemes zöldcitrom illattal. Többfunkciós tabletta, ami tartalmaz: - hatékony zsíroldó mosogatószert, friss citrom illattal; - öblítőszert, hogy a mosogatott edények, poharak csillogók és foltmentesek legyenek: - mosogatógép-sót, ami megakadályozza a vízkőlerakódásokat a mosogatott edényeken és a mosogatógép alkatrészein: - üvegvédő összetevőt, hogy a poharak ne váljanak foltossá; - rozsdamentes felületek polírozás nélküli csillogását elősegítő összetevőt. Az öblítést követően segíti az edények száradását. Alacsony hőfokon is hatékony, így hozzájárul, hogy a mosogatógép kevesebb energiát fogyasszon.
 • Használata: Egy mosogatáshoz adjon 1 tablettát. Ne távolítsa el a fóliát a tablettáról, mert a mosogatás során az a vízben feloldódik. Tegye a tablettát a mosogatógép mosogatószer adagoló fiókjába. Amennyiben nem helyezhető be a tabletta az adagoló fiókba, forduljon a mosogatógép gyártójához, illetve ellenőrizze a gép használati utasításában a teendőket. Az energia-, vízfogyasztás- és a vízszennyezés csökkentése érdekében válasszon alacsony hőmérsékletű (≤55 °C) programot, töltse tele a gépet és indítsa el. Öblítőt és sót szükség szerint használhat - 21 nkº keménységű, vagy annál lágyabb víz esetén ezek alkalmazása nem szükséges. Lakóhelyének vízkeménységi értékével kapcsolatban keresse vízszolgáltatóját.

  Biztonsági figyelmeztetés:

  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Figyelmeztetések: Kizárólag mosogatógépben történő alkalmazásra! Bármely mosogatógépben használható. Mindig tartsa be a mosogatógép gyártójának használati utasításait! Mosogatógépben ne mosogassa a következőket: fából készült tárgyak, arannyal vagy ezüsttel díszített edények, ezüst evőeszközök, alumíniumból-, kristályból készült tárgyak, kézzel festett porcelánok. A termék a mechanikai sérülésekkel szemben nem véd. Használat után zárja vissza a kartont és tárolja száraz, hűvös helyen. A tablettákat mindig az eredeti csomagolásban tárolja! FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. LENYELÉS ESETÉN: a szájat ki kell öblíteni. TILOS hánytatni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

  Forgalmazó cím:

  FCB Hungary Zrt., 1028 Budapest, Hidegkúti út 90/B.; www.fcbhungaryzrt.hu, Tel./fax: 06-1-391-60-14

 • Raktárkészlet
  6 db
  Cikkszám
  FR-4013
Webáruház készítés