Hírek
Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Szavazás
Ön milyen kedvezményeket, akciókat részesít előnyben?
Árkedvezmény
Kuponkód
Ingyenes kiszállítás
1-et fizet 2-öt kap
Pontgyűjtő rendszer
Törzsvásárlói rendszer
Meghatározott összeg feletti vásárlás esetén, ajándék termék
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Gina Ford - Kiegyensúlyozott Babák és Nyugodt Mamák Kézikönyve

Raktárkészlet: 0 db
Gina Ford - Kiegyensúlyozott Babák és Nyugodt Mamák Kézikönyve
5 000 Ft
Nincs raktáron

Több százezer külföldi anyuka után, végre a magyar kismamák is kezükbe vehetik ezt a csodálatos kézikönyvet, hogy könnyedén és sikeresen ki tudják alakítani a kisbaba első életévére vonatkozó rutinszerű napirendet, amely már a kezdetektől fogva arra szoktatja a kisbabákat, hogy a hatodik hét után át tudják aludni az éjszakákat. Minden leendő szülő rémálma, hogy egész éjjel sír a baba, és hosszú időn keresztül nincs a szülőknek egy nyugodt és kipihent éjszakája sem. A szerzőnő által kidolgozott módszer segítségével nem csak a babák lesznek kiegyensúlyozottak és boldogok, hanem a szülők is gyorsan visszanyerik régi énjüket, és ismét alkalmazkodni tudnak régi életvitelükhöz.

 

A könyv módszertana orvosi kutatásokon alapul, és 25 év tapasztalatával ötvözve ülteti át mindazt a napi gyakorlatba. Egy egészséges életmódra felkészítő módszert kínál a szülőknek, amley témával foglalkozó könyv jelenleg nincs a magyar piacon.

Már bizonyított több millió családban - közel 3 millió eladott példány!

Új orvosi kutatásokkal alátámasztott módszertan: a teendőket napról napra, illetve óráról órára írja le!

Boldog Család! Az anyukák és apukák élete is kiszámíthatóvá válik. A gyermek mellett akár dolgozni, akár szabadidős programokat szervezni is lehet. Marad idő egymásra, társasági életre is. A gyermeknevelés öröm marad és nem állandó pánik, aggodalom forrása.

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  BK822791
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés