Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


WaterWipes Soapberry Törlőkendő Value Pack - 240 db (4X60db)

-14%
Raktárkészlet: 1 db
WaterWipes Soapberry Törlőkendő Value Pack - 240 db (4X60db)
  • WaterWipes Soapberry Törlőkendő Value Pack - 240 db (4X60db)
4 290 Ft
Akció: 3 690 Ft
Kezdete: 2021.09.08   A készlet erejéig!

WaterWipes Soapberry Törlőkendő Value Pack

 

WaterWipes Soapberry Törlőkendő Value Pack egy gazdaságosabb kiszerelése a WaterWipes Szappanbogyó kivonattal ellátott törlőkendőnek. Ez a teljesen új nedves törlőkendő kifejezetten gyorsan vált népszerűvé Magyarországon is, hiszen követve a WaterWipes szigorú feltételrendszerét, teljesen tiszta és természetes megoldást kínál a nagyobbacsak babáknak is. Ennek a gazdaságos csomagnak köszönhetően 240 WaterWipes Szappanbogyó kivonattal ellátott törlőkendőt vásárolhatunk. Fontos tudni, hogy ezt a WaterWipes törlőkendőt nem kifejezetten a pelenkacserék alkalmával javasoljuk, de ennek csak az az oka, hogy az anyaga a kendőnek és a szappanbogyó kivonat jobban alkalmassá teszi a fránya ételmaradékok eltávolítására. Így a hozzátáplálás megkezdése után már jobban használhatjuk etetések alkalmával. Ezeknek ellenére mivel szintén csak és kizárólag teljesen tiszta, illat és tartósítószer mentes anyagokat tartalmaz, így nyugodtan használhatjuk bármilyen bőrre.

Mit tartalmaz a WaterWipes Soapaberry természetes törlőkendő?

A WaterWipes törlőkendőkkel teljesen megegyező módon a WaterWipes Szappanbogyó Kivonatot tartalmazó törlőkendő csak és kizárólag teljesen tiszta és természetes anyagokat tartalmaz. A magas minőségű vatta anyag abszolút megbízható lebomló, az igénybevételeknek ellenálló, nehezen szakadó anyagból készült. Ez is biztosítja a nyugodt és biztos használatot. A WaterWipes Baba törlőkendőhöz hasonlóan a Soapberry Wipes is 99,9% mértékben tartalmaz teljesen tiszta, speciális eljáráson átvezetett vizet. Ezen kívül megtalálható benne Citrus Grandis, azaz grapefruit mag olaj eszencia. S ami a kifejezett tisztító hatást adja a Sapindus Trifoliatus, ami nem más mint a Soapberry vagy Szappanbogyó kivonat.

Mi a szappanbogyó valójában?

Egy teljesen természetes már régóta használt tisztítószer. Biológiailag teljesen lebontható így a bőrre teljes nyugalommal használható és ajánlott is. Megfelelő koncentrációban és kivonatban használható kéz, haj és egyéb bőrtisztító és ápoló szerként is. Gyengédségének és megfelelő koncentrációjának köszönhetően kiválóan alkalmas érzékeny és ekcémás bőrre is a WaterWipes Soapberry Törlőkendő. Sőt, a szappanbogyó javítja az ekcémás bőr állapotát, pikkelysömört vagy pattanásos, zsíros bőr esetén is alkalmazható.

WaterWipes Törlőkendő Ekcémás és Érzékeny Bőrre is!

Ahogyan az összes WaterWipes termék, így a WaterWipes Soapberry Törlőkendő is kiválóan használható Ekcémás (Az Ekcéma kialakulása és kezelése) vagy Allergiás bőrre is. Az Egyesült Királyságban, Írországban és számos országban a WaterWipes az egyetlen törlőkendő, melyet a Babák és gyermekek bőrének ápolására javasolnak.

Természetesen ahogyan a normál és ezidáig legnépszerűbb WaterWipes Törlőkendő, úgy a WaterWipes Soapberry Nedves törlőkendő is kiválóan használható utazások és sportolások alkalmával is, hogy felfrissítsük a bőrünket. Érzetre, a WaterWipes Szappanbogyó kivonattal készült törlőkendő kevesebb nedvességet tartalmaz, mint a WaterWipes babatörlőkendő. Így erősebb szennyeződés esetén (kifejezetten pelenka cserére utalunk) továbbra is a WaterWipes Babatörlőkendőt javasoljuk használatra.

  • Raktárkészlet
    1 db
    Cikkszám
    BK188472
Webáruház készítés