Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Fizetési megoldás
Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


WaterWipes Baba Törlőkendő - 28 db

Raktárkészlet: 14 db
WaterWipes Baba Törlőkendő - 28 db
  • WaterWipes Baba Törlőkendő - 28 db
490 Ft

WaterWipes Természetes Baba Törlőkendő

 

WaterWipes Természetes Baba Törlőkendő 28db WaterWipe Popsitörlő kiszerelésének köszönhetően kiválóan alkalmas a mindennapok alkalmával. Kényelmes lehet egy hétvégi kirándulás vagy bármilyen rövidebb utazás alkalmával. A WaterWipes Természetes popsitörlők a legmegfelelőbb választást kínálják Gyermekünk és természetesen a szülök számára. Mi ennek az oka? Nem más mint, hogy a WaterWipes Baba Törlőkendők teljesen vegyszermentes összetevőiknek köszönhetően a legtisztább gondoskodást adhatják Babáknak és Mamáknak egyaránt.

Mit tartalmaz a WaterWipes Bébi Törlőkendő?

Teljesen természete, vegyszerektől mentes tiszta víz adja alapját ennek a vegyszermentes törlőkendőnek. Ez jelentős, 99,9% részét alkotja a WaterWipes Bébi törlőkendőnek. Ezen kívül 0,1% arányban kiváló minőségű Grapefruit Mag olaj eszencia segíti a kényeztető ápolást a baba bőrének számára. Mindezt a két összetevőt egy kiváló minőségű, szintén vegyszer és adalékmentes vatta anyaghoz adtuk hozzá. Azonban ez a vatta anyag nem hajszál vékony, nem szakad és nem nyúlik. Így biztosítva, hogy a használat során ne okozzon kellemetlenséget.

Javasolható a WaterWipes Törlőkendő allergiás tünetek vagy ekcéma esetén?

WaterWipes Természetes Baba Törlőkendő teljesen nyugodtan használható akár pelenka okozta kiütések esetén is. Ezen kívül ekcémás tünetek megjelenése alkalmával is. Ennek az oka a teljesen természetes, és vegyszermentes összetevőkben rejlik. A WaterWipes az egyetlen babatörlőkendő, melyet az Allergy UK és az Amerikai Nemzeti Ekcéma Szövetség kifejezetten javasol a babák bőrének gondozására.

  • Raktárkészlet
    14 db
    Cikkszám
    BK463932
Webáruház készítés