Hírek
Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Szavazás
Ön milyen kedvezményeket, akciókat részesít előnyben?
Árkedvezmény
Kuponkód
Ingyenes kiszállítás
1-et fizet 2-öt kap
Pontgyűjtő rendszer
Törzsvásárlói rendszer
Meghatározott összeg feletti vásárlás esetén, ajándék termék
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Ajándékcsomag várandósoknak

Ajándékcsomag várandósoknak
1 Ft
Értékelés:

 

!!!!!!A KÖVETKEZŐ SOROKAT FELTÉTLENÜL OLVASD EL!!!!!

 

A csomag megrendeléséhez szükséges kuponkódhoz kérjük regisztrálj a Babakunyhó oldalán.

A kuponkódot a vásárlási folyamat során fogja kérni a rendszer! Kuponkód nélküli rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni!

Amennyiben csak a csomagot rendeled meg és más terméket nem kérsz, akkor előfordulhat, hogy a rendszer nem engedi a vásárlást, ilyenkor vissza kell lépni, a kuponkódot törölni a kupon mezőből és úgy folytatni a vásárlást, majd a rendelési menet során előjön egy megjegyzés rovat, ahova a kuponkódot kérjük, hogy írd be.

Szállítási költség: jelen termékre is ugyanazon szállítási díjak vonatkoznak, mint bármelyik másik termékre a webáruházban. Szállítási díjunk sávos rendszerű, amely a vásárlási feltételekben megtalálható.

A csomag tartalma legalább 90%-ban megegyezik a képen látható csomaggal.

1 várandós anyukának, 1 csomagot áll módunkban kiszállítani.

 

 • Átlagos értékelés
  12
  OtthonKell.hu
  2019.08.16 10:48
  Kedves babát váró édesanyák! Egy-egy csomagnak szállítási költsége van, függetlenül attól, hogy milyen termék található abban. Ahogy a postán is fizetni kell egy levél feladásáért, úgy nálunk is és minden más webáruháznál is a szállításért. Kérjük, hogy ezt fogadjátok el és ez alapján döntsetek arról, hogy megrendelitek-e a várandós csomagot önmagában, vagy esetleg más terméket is rendeltek és úgy akár a szállítási költség is csökkenhet vagy akár 0 forint is lehet.
  11
  Mucsi Éva
  2019.08.09 18:27
  Vicc, hogy az AJÁNDÉK csomagert postaköltséget számolnak... Az egész csomag nem ér 1500Ft ot.... Nagyon komoly AJÁNDÉKCSOMAGOKAT kaptam INGYENES szállítással!!!!!!
  10
  OtthonKell.hu
  2019.04.29 08:07
  Szállítási költség: jelen termékre is ugyanazon szállítási díjak vonatkoznak, mint bármelyik másik termékre a webáruházban. Szállítási díjunk sávos rendszerű, amely a vásárlási feltételekben megtalálható. A csomag önmagában történő rendelése esetén van szállítási díj, kivétel személyes átvétel esetén.
  9
  Hallgató-Sztofán Dóra
  2019.04.28 22:18
  Akkor most a rendelés menetén túl, ha a vásárlás előtt ki szeretnem próbálni a terméketeket es csak az ajándék csomagot kérem...ugy van szállítási költség?
  8
  NAGY Éva
  2019.04.27 08:02
  Jónapot!Sajnos én sem tudok eligazodni,hogy az alap mintacsomagért kell e fizetni postaköltséget
 • Cikkszám
  BK974489
Webáruház készítés