Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


TERITA csiganyálkás kézműves szappan - ÖREGEDÉS ELLEN

Raktárkészlet: 10 db
TERITA csiganyálkás kézműves szappan - ÖREGEDÉS ELLEN
 • TERITA csiganyálkás kézműves szappan - ÖREGEDÉS ELLEN
 • TERITA csiganyálkás kézműves szappan - ÖREGEDÉS ELLEN
 • TERITA csiganyálkás kézműves szappan - ÖREGEDÉS ELLEN
995 Ft

Terita szappanok kiemelkedő minőségű alapanyagokból, kézzel készülnek Olaszországban. A Föld gyümölcseit természetes formájukban megőrzött naturtermékek.

Pálmaolaj és vegyszermentesek. Az erősen kozmetikai hatású, eudermikus olajok használata teszi e szappant egyedülállóvá.

Tradicionális marseille-i módszerrel készülő bio és natur szappanok, széles választékban. Olyan gyengédek, hogy problémás bőrre is alkalmazhatod a mindennapi tisztálkodás során. 

A hagyományos marseilles-i kézműves eljárás alapján alacsony hőmérsékleten történt szappanosítás hatásaként a Terita szappan rendkívül gazdag természetes glicerinben, mely hidratálja, ápolja a bőrt.

A termék mentes tartósítószerektől, káros anyagoktól és pálmaolajat sem tartalmaz.


Már az ókori görögoszágban is ismerték és használták a csiganyálkát éppúgy mint a modern kori plasztikai beavatkozások során. A csiganyálkát elsősorban a jobb és gyorsabb sebgyógyulás érdekében használták, amely használat során tapasztalt eredmények már már varázserőt tulajdonítottak a csiganyálkának.

Az összetevő modern kori újrafelfedezése az étkezési csiga farmokról származik, ahol a munkások akik sokat foglalkoztak a csigák mozgatásával, szállításával, összegyűjtésével, sokkal bársonyosabb és kellemesebb érzetű bőrrel kezdek el rendelkezni.

Annyi bizonyos, hogy a csiganyálka használata már sok száz éves múltra tekint vissza a és modern tudomány most lehetővé tette, hogy összetevőként könnyű szépségápolási termékekben élvezhessük annak előnyeit.

Mik a csiganyálka hatásai a bőrre?

 

A csiga nyálka két komponensből áll: vízből és mucinból, egy komplex fehérjéből, amely elősegíti a csigák héjának helyreállítását. A mucin biológiailag aktív anyagként aktiválja az sejtek kívüli szövetszerkezet kialakulásában részt vevő fibroblasztok (Olyan sejt, amely finom rostokat választ ki a kötőszövet sejtek közötti állományába) működését, valamint aktiválja a fehérjéket - kollagént és elasztint.

Mire jó a csiganyálka?

 

Az életkorral kapcsolatos változások az ultraibolya sugárzásnak való kitettséggel együtt csökkentik a fibroblasztok aktivitását, csökkentve azok számát. Ennek eredményeképpen megtörik a hámréteg szerkezeti integritása, és az öregedés látható jelei jelennek meg: a megnagyobbodott pórusok, a rugalmasság elvesztése és a ráncok.

 

A csiga nyálkában található mucin stimulálja az elasztin, kollagén és hialuronsav képződését, csökkentve a szabad gyökök aktivitását. Egy sor klinikai vizsgálat során bebizonyosodott, hogy a fekete csiga mucin nagymértékben javítja a bőr megjelenését, simaságot és rugalmasságot biztosít, általában csökkenti a ráncok számát, 29% -kal, és 16% -kal csökkenti a minőségüket.

 

A mucin előállítása nagyon humánus, egyetlen csiga sem sérül meg annak előállítása során. Az élő csigákat egy speciális dobba helyezik, amely úgy néz ki, mint egy körhinta. A mozgás folyamán a csigák sok mucinban gazdag nálkét vetnek ki, amit ezután megszűrnek és megtiszítanak.

 

A csiga nyálka egyidejűleg hat a bőr mély rétegeire, kiküszöböli az életkorral összefüggő változások és a fotó öregedés (UV sugárzás) által okozott problémákat és a felhám rétegeiben pedig hatékonyan küzd a baktériumok és vírusok, akne, rozacea és egyéb bőrbetegségek ellen.

Ránctalanító hatás

 

csiganyál természetes úton előállított ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek természetes emelő (lifting) hatást tudnak adni a bőrünknek. Köszönhető a számos feszesítő és regeneráló tulajdonságának.

 • Erős gyulladásgátló és öregedés lassító hatása is van emellett kiváló sebgyógyitó is (100% koncentrációja esetén)
 • Dél Amerikában nagy népszerűségnek örvend.
 • A nyálkát többször átszűrik, tisztítják mielőtt kozmetikai termékekbe kerül.
 • Felveszi a harcot a megjelenő finom ráncok, vonalak ellen.
 • Minden bőrtípusra ajánlott.

 

 • Raktárkészlet
  10 db
  Cikkszám
  BK470138
Webáruház készítés