Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


TERITA bor és fahéj kézműves szappan

Raktárkészlet: 3 db
TERITA bor és fahéj kézműves szappan
  • TERITA bor és fahéj kézműves szappan
995 Ft

Terita szappanok kiemelkedő minőségű alapanyagokból, kézzel készülnek Olaszországban. A Föld gyümölcseit természetes formájukban megőrzött naturtermékek.

Pálmaolaj és vegyszermentesek. Az erősen kozmetikai hatású, eudermikus olajok használata teszi e szappant egyedülállóvá.

Tradicionális marseille-i módszerrel készülő bio és natur szappanok, széles választékban. Olyan gyengédek, hogy problémás bőrre is alkalmazhatod a mindennapi tisztálkodás során. 

A hagyományos marseilles-i kézműves eljárás alapján alacsony hőmérsékleten történt szappanosítás hatásaként a Terita szappan rendkívül gazdag természetes glicerinben, mely hidratálja, ápolja a bőrt.

A termék mentes tartósítószerektől, káros anyagoktól és pálmaolajat sem tartalmaz.


A borfürdők előnyös hatását már az ókor óta ismerik, és használják a mai napig. Már az ókorban is tudták a rómaiak, hogy a bort nem csak elfogyasztani érdemes, mert még a bőrt is ápolja és fiatalítja, ha pakolásként alkalmazzák – vagy épp fürdenek benne.

Köztudomású, hogy a szőlő borrá történő feldolgozása során többek között szőlőhéj és szőlőmag marad hátra. A szőlő olaja pedig csodaolaj, hiszen az E-vitaminnál tízszer hatásosabban veszi fel a harcot a bőröregedés ellen

 

 

  • Raktárkészlet
    3 db
    Cikkszám
    BK702625
Webáruház készítés