Hírek
Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Szavazás
Ön milyen kedvezményeket, akciókat részesít előnyben?
Árkedvezmény
Kuponkód
Ingyenes kiszállítás
1-et fizet 2-öt kap
Pontgyűjtő rendszer
Törzsvásárlói rendszer
Meghatározott összeg feletti vásárlás esetén, ajándék termék
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Petal Olajpárologtató

Petal Olajpárologtató
  • Petal Olajpárologtató
  • Petal Olajpárologtató
21 189 Ft

Olajpárologtató az illóolajok aromatikus használatához

 

A CPTG® illóolajok használhatók aromatikusan és helyileg a bőr felületén. dōTERRA nagy segítséget nyújt az illóolajok különböző felhasználási lehetőségének kiaknázásával, mint a legkiválóbb termékek kínálatának tradicionális és technológiailag fejlett alkalmazási módszereivel, a modern olajpárologtatókkal. Az illóolajok különböző módszereinek alkalmazása különlegessé, egyedivé teheti minden egyes illóolajról szerzett tapasztalatunkat. A legbiztonságosabb alkalmazásokért az illóolajok gyors referencia-táblázata feltétlenül ajánlott.

 

PETAL OLAJPÁROLOGTATÓ (1.kép)

A dōTERRA Petal olajpárologtató egy kis, felhasználóbarát párologtató, mely családjának egészségvédő előnyöket kínál az otthonában. A pihentető pára és a lágy, fehér fény ideális az éjszakai párologtatásra. Akár 30 négyzetmétert is fedezhet vele. A Petal olajpárologtató három, személyre szabott különböző időre állítható be: 1, 2 és 4 órás időtartamra.

 

dōTERRA CLOUD™ OLAJPÁROLOGTATÓ (2.kép)

A dōTERRA Cloud ™ egy víztelen olajpárologtató, amely gyorsan áthatja a levegőt a dōTERRA CPTG® illóolajokkal, és intenzív aromás élményt nyújt. Ez a kicsi, de rendkívül tartós olajpárologtató kizárólag a dōTERRA részére készült, amely szabadalmaztatás alatt álló technológiával jelentős páradiffúzióval és minimális zajjal működik.

 

LOTUS OLAJPÁROLOGTATÓ (3.kép)

Az új tervezésű Lotus olajpárologtató modern és elegáns. Használatával a dōTERRA illóolajok előnyeit gyorsan megtapasztalhatja.

 

A doTERRA olajai és párologtatói csak a saját webáruházukban kapható. Az alábbi linken érhető el ez az áruház, ami magyar nyelvű a "Cseppents Csapata" webáruháza, és ne ijedj meg, mert Euróban is számolja az árakat, mivel a termékek közvetlenül Hollandiából érkeznek.

 

Ha szeretnél még többet tudni ezekről a speciális illóolajakról, akkor csatlakozz a Cseppents Csapathoz a Facebookon :)

 

IDE kattintva tudod megvásárolni az olajokat, csomagokat, párásítókat...

  • Cikkszám
    BK163357
Webáruház készítés