Hírek
Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Szavazás
Ön milyen kedvezményeket, akciókat részesít előnyben?
Árkedvezmény
Kuponkód
Ingyenes kiszállítás
1-et fizet 2-öt kap
Pontgyűjtő rendszer
Törzsvásárlói rendszer
Meghatározott összeg feletti vásárlás esetén, ajándék termék
Facebook
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


Olajpárologtató + illóolaj az allergia tüneteire

Olajpárologtató + illóolaj az allergia tüneteire
37 089 Ft

Megoldás az allergiás tünetek enyhítésére, vagy akár megszüntetésére

Javasolt használata: A párologtatót töltsd fel vízzel és csepegtess bele 2-2 csepp illóolajat mindhárom termékből. Lefekvés előtt 15 perccel kapcsold be a párologtatót és hagyd úgy 2 vagy 4 órán át. A párolgtató magától kikapcsol. A fehér fény gyerekeknél éjszakai fény is lehet, amíg a párologtató megy.

 

Olajpárologtató az illóolajok aromatikus használatához

 

A CPTG® illóolajok használhatók aromatikusan és helyileg a bőr felületén. dōTERRA nagy segítséget nyújt az illóolajok különböző felhasználási lehetőségének kiaknázásával, mint a legkiválóbb termékek kínálatának tradicionális és technológiailag fejlett alkalmazási módszereivel, a modern olajpárologtatókkal. Az illóolajok különböző módszereinek alkalmazása különlegessé, egyedivé teheti minden egyes illóolajról szerzett tapasztalatunkat. A legbiztonságosabb alkalmazásokért az illóolajok gyors referencia-táblázata feltétlenül ajánlott.

 

PETAL OLAJPÁROLOGTATÓ 

A dōTERRA Petal olajpárologtató egy kis, felhasználóbarát párologtató, mely családjának egészségvédő előnyöket kínál az otthonában. A pihentető pára és a lágy, fehér fény ideális az éjszakai párologtatásra. Akár 30 négyzetmétert is fedezhet vele. A Petal olajpárologtató három, személyre szabott különböző időre állítható be: 1, 2 és 4 órás időtartamra.

 

15ml doTERRA Levendula illóolaj

A legnépszerűbb olajunkat, a levendulát évezredeken át nagy becsben tartották az összetéveszthetetlen aromás és terápiás tulajdonságai miatt. Széles körben használt nyugtató tulajdonságai miatt. Nyugtatja a bőrirritációt. Gyors bőr regeneráló tulajdonság. Nyugtatja a nyak és fejizmokat. Lázcsillapító hatású.

15ml doTERRA Citrom illóolaj

Erőteljes aroma, méregtelenítő hatásu. Tisztítja a levegőt és emeli a hangulatot. A házban bárhol használható, mint nem mérgező tisztítószer.

15ml doTERRA Borsmenta illóolaj

Az egyik legkeresettebb olajunk, a borsmenta sokrétű, az egészségre jó hatással bíró tulajdonságokkal rendelkezik. Elősegíti az egészséges légzést. Enyhíti a hányingert. 

Egy-egy üvegcsében kb. 300 csepp illóolaj van, a párologtatóba mindhárom üvegből egy-két cseppet cseppentsünk, ami akár 2x2 órányi párologtatásra elegendő. Ilyen felhasználás mellett kb 150-200 napra elegendő mennyiség.

Amennyiben nem ezt az összeállítást szeretnéd megvásárolni, akkor kérjük látogass el a doTERRA saját webáruházába, vagy érdeklődjön e-mailben vagy telefonon. Az alábbi linken érhető el ez az áruház, ami magyar nyelvű, a "Cseppents Csapata" webáruháza, és ne ijedj meg, mert Euróban  számolja az árakat, mivel a termékek közvetlenül Hollandiából érkeznek.

 

Ha szeretnél még többet tudni ezekről a speciális illóolajakról, akkor csatlakozz a Cseppents Csapathoz a Facebookon :)

 

Amennyiben érdekel a törzsvásárlói rendszer, vagy csak szeretnéd kipróbálni az olajokat, írj nekünk, vagy hívj minket. info@babakunyho.hu vagy +36309844344

 

  • Cikkszám
    BK228859
Webáruház készítés