Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


HelloBaby! szakkönyv: Szoptatás és táplálás

Raktárkészlet: 5 db
HelloBaby! szakkönyv: Szoptatás és táplálás
3 990 Ft

Minden információ egy helyen a szoptatásról és babatáplálásról

Ne feledd, az aggodalom elkerülése és a siker feltétele a megfelelő tájékozottság!

Könyvünkben az alábbi kérdésekre kapod meg a választ szakértőinktől: Biztos, hogy elég a tejem? Mit tegyek, ha esetleg nem megy olyan könnyen a szoptatás, ahogyan szerettem volna? Mi legyen, ha a babám nem akar vagy nem tud szopni? Szedhetek-e gyógyszert, amíg szoptatok? Meddig szoptassam a picit? Kitől kérhetek segítséget?

 • A megfelelő táplálás elengedhetetlen a baba fejlődéséhez – fontos tehát, hogy kisgyermekes szülőként minél többet tudhassunk meg róla.

  Mindenekelőtt a szoptatásról, mellyel kapcsolatban sokan éreznek aggodalmat, pedig a sikeres szoptatás egyik alapfeltétele a megfelelő tájékozottság.

  Biztos, hogy elég a tejem? Mit tegyek, ha esetleg nem megy olyan könnyen a szoptatás, ahogyan szerettem volna? Mi legyen, ha a babám nem akar vagy nem tud szopni? Szedhetek-e gyógyszert, amíg szoptatok? Meddig szoptassam a picit? Kitől kérhetek segítséget?

  Ezek a kérdések szinte minden szoptatós anyában felmerülnek – mi pedig minden hasonló kérdésre összefoglaltuk a választ ebben a jól áttekinthető könyvben, kiegészítve a babatáplálás további módjainak bemutatásával is.

 • Raktárkészlet
  5 db
  Cikkszám
  BK990368
Webáruház készítés