Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


HEITMANN Pure Citromsavas vízkőoldó spray 500ml

Raktárkészlet: 2 db
HEITMANN Pure Citromsavas vízkőoldó spray 500ml
1 680 Ft

Univerzális, könnyen használható, biológiailag 100%-ban lebomló háztartási vízkőoldó. Alaposan és egyszerűen távolítja el a vízkövet a konyhában és a fürdőszobában. Élelmiszerrel érintkező felületeken is használható. Rendszeres vízkőmentesítéssel meghosszabbíthatja az elektromos eszközök élettartamát és energiát is spórolhat!

Soha ne használja vagy keverje fehérítő szerekkel vagy más tisztítószerekkel!

 • Használati utasítás

   Mindig tartsa be a készülékek, eszközök gyártóinak használati- és karbantartási utasításait!

   Hagyományos-, eszpresszó-, automata-, kapszulás-, párnás kávéfőzők esetén:
  ½-1 csészényi (75 – 150ml) terméket öntsön 500ml vízbe és töltse a készülék víztartályába. Kapcsolja be a gépet futtassa le rajta a tisztító programot / hagyja a keveréket átfolyni, majd kétszer tiszta vízzel öblítse át a gépet.

  Forró vizes gépek (pl. vízforralók, gyorsforralók, tojásfőzők, merülőforralók) esetén:
  ½ csészényi (75ml) terméket öntsön a készülékbe és a vízkövesedésig töltse fel vízzel, majd az oldatot a gépben melegítse fel és hagyja rövid ideig hatni. Ezt követően alaposan öblítse ki. A merülőforralót ½ csészényi (75ml) termék és 1 000 ml víz keverékébe állítsa bele, melegítse fel a forralóval, majd alaposan mossa el a forralót.

  Mosogatógépek esetén:
  Először a készülék ajtaját takarítsa le a termékkel, majd 1½ – 2 csészényi (225 – 300ml) terméket öntsön az üres gépbe. Előmosás nélküli programot válasszon (legalább 50 °C-osat) és edények nélkül hagyja lefutni a programot.

  Teás-, kávéskanna, csészék, fogmosó poharak esetén:
  A csíkok és vízkőlerakódások megszüntetése érdekében ½-1 csészényi (75 – 150ml) terméket keverjen össze 500ml vízzel és öntse bele a tisztítani kívánt eszközbe, hagyja rövid ideig hatni, majd alaposan öblítse ki.

  Megégett rozsdamentes acél edények és serpenyők esetén:
  ½ csészényi (75ml) terméket keverjen össze 1 csészényi vízzel. A keveréket az edényben forralja fel majd hagyja néhány percig főni, majd alaposan öblítse el.

  Zuhanyfejek, csaptelepek, rozsdamentes-, műanyag-, kerámia-, króm felületek esetén:
  Egy törlőkendő segítségével vigye fel a terméket hígítatlanul a felületre, vagy mártsa a tisztítani kívánt tárgyat a termékbe. Hagyja hatni, majd alaposan öblítse el és törölje szárazra.

  Mindettől függetlenül, kérjük, a biztonsági utasításokat mindig tartsa be!

  FIGYELEM!

  Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő / arcvédő használata kötelező. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  BH-8300
Webáruház készítés