Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


Frosch Málnaecetes tisztító 1000ml

Raktárkészlet: 1 db
Frosch Málnaecetes tisztító 1000ml
999 Ft

Termékjellemzők: Hatékonyan tisztítja és vízkőmentesíti a konyhai és fürdőszobai felületeket és tartós, csíkmentes tisztaságot biztosít. Járólapokon is használható*. Málnaecetet tartalmaz, ami nemcsak a makacs vízkövet, de a lerakódott szennyeződéseket, vízfoltokat, szappanlerakódásokat is eltünteti. Gyümölcsösen friss, kellemes málna illattal.

 • Használat: Enyhe szennyeződés esetén 5 liter vízhez adagoljon 30-60 ml (2-4 evőkanálnyi) a termékből. Normál/makacs szennyeződés esetén vigye fel hígítás nélkül, hagyja hatni, majd öblítse le alaposan. Tipp: Az adagolási útmutató betartásával energia takarítható meg, csökkenthető a vízfogyasztás, valamint a vízszennyezés mértéke.

  Összetevők:

  <5% anionos felületaktív anyagok, Illatanyagok, További összetevők: málnaecet

  Tárolás:

  Felhasználható: A gyártástól számított 4 évig. A gyártási időpont a csomagoláson található (nap / hónap / év / gyártási kód).

   

  Csomagolási típus:

  Műanyagpalack

   

  Biztonsági figyelmeztetés:

  Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Útmutatások: Gyermekek elől elzárandó. Ne keverje más termékekkel. Ha érzékeny bőrű, viseljen gumikesztyűt a használat során. *Ne alkalmazza savérzékeny felületeken, mint pl. márvány, kőpadló és zománcozott felületeken (fürdőkád). Érzékeny felületek esetén egy nem feltűnő részen végezzen próba-tisztítást. Szerelvények esetén mindig alaposan öblítse le a terméket és törölje szárazra a tisztított felületeket. Csak a teljesen kiürült flakont tegye a hulladékgyűjtőbe.

 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  FR-4793
Webáruház készítés