Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


Frosch Folyékony Mosószer Aloe Vera 1500ml

Raktárkészlet: 0 db
Frosch Folyékony Mosószer Aloe Vera 1500ml
3 595 Ft
Nincs raktáron

Finom mosószerek a gyapjú, selyem, muselyem, viszkóz, muszálas és kevert valamint pamut és len ruhanemuk tisztítására. Hatékony, mégis kíméletes tisztítás 20 és 60C között. Természetes aloé/búzafehérje kivonat révén védi az érzékeny textíliát. Optikai fehéríto, színezék és tartósítószer mentes, borgyógyászatilag tesztelt, Kézi és gépi mosásra is alkalmas.

 • Hatékony, ugyanakkor bőrbarát mosószer, amely már alacsony hőfokon is használható. Aloe Vera kivonatot, valamint természetes tenzideket tartalmaz, amelyek elősegítik a tökéletes mosási eredményt. Alkalmas foltok előkezelésére is. Nem tartalmaz színezéket és tartósítószert. A körültekintően kiválasztott illatanyagoknak köszönhetően nem okoz bőrirritációt, érzékeny bőrű gyermekek és felnőttek ruháinak mosásához is használható. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

  Használat

  Válogasd szét a mosnivalót (szín, szennyezettség, textil típusa szerint), valamint vedd figyelembe a gyártó textíliára vonatkozó mosási útmutatóját. A makacs foltokra előzetes kezelésként vidd fel a mosószert közvetlenül. Moss mindig az adott mosásnak megfelelő lehető legalacsonyabb hőmérsékleten. Ha a házi porra allergiás vagy, mosd az ágyneműket mindig 60 °C-on. Fertőző betegség esetén a mosási hőmérsékletet emeld 60 °C-ra.

  Biztonsági figyelmeztetés

  Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe kerülés esetén súlyos szemirritációt okoz. Alaposan öblítsd ki a szemedet vízzel. Adott esetben a
  kontaktlencséd eltávolítása, ha könnyen megoldható, öblítés folytatása javasolt. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni.
  Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként  a hatályos jogszabályok szerint.

 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  FR-5951
Webáruház készítés