Termékajánló
Hírlevél
TOP termékek
Facebook
Bankkártyás fizetés Barionnal

Házhozszállítás

Jooble

jooble

Termék részletek


ECOVER folyékony mosószer - Gyapjú és Selyem ruhákhoz 750ml

ECOVER folyékony mosószer - Gyapjú és Selyem ruhákhoz 750ml
1 850 Ft

A kényes anyagok tisztítása nagyobb gondosságot igényel, a kímélő mosószerek nem károsítják a textilszálakat, így az sokáig megőrzi minőségét. 

 • Kényes anyagok mosásához ajánlott folyékony mosószer, tavirózsa és mézharmat illattal. Ideális a babák ruháinak tisztán tartására is kézi és gépi mosásra egyaránt. Használható gyapjú, selyem ruhákhoz. Növényi alapú biológiailag lebomló összetevőkkel készült. Színkímélő, környezetbarát összetétel, az új palack 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült és ismét újrahasznosítható. 

  Bőrgyógyászatilag tesztelt, Vegán termék.

  Nem tesztelték állatokon.

  Használat: Alkalmas minden finom textíliákhoz, beleértve a gyapjú és selyem. Ne öntse közvetlenül a ruhaneműre. Mindig ellenőrizze a ruhadarab mosási utasításait. Ez a mosószer kiváló minden kényes ruha tisztításához, főleg, ha azt alacsony hőfokon (30-40°C) szeretnénk mosni. 50°C feletti mosáshoz ne használja.  

  Ajánlott mennyiség: (egy mérőkupak 40ml) 2,5kg ruhához adagoljon a mosógép tartályába 30ml mosószert, közepesen kemény víz esetében 45ml-t. Kézi mosáshoz egy fél kupaknyit (20ml) használjon.

  Összetevők: 5-15%: Nem ionos felületaktív anyagok. <5%: Szappan, anionos felületaktív anyagok, parfüm (limonén, citral),víz, alkohol denat., nátrium-citrát, nátrium-klorid, citromsav.

 • Cikkszám
  BK825655
Webáruház készítés